If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Компанията има далеч по-новаторски и успешни модели през годините от тоя ръб с 4 врати, бе Кольо Че, тя си е жива Жулиета с малко променени ламарини... Пък и темата е накъде отива марката, а не кво е било преди 30-40 години, все пак...
п.п. Имам предвид 75-цата, а не Загатото.
Колега аз съм старомоден и понеже за момента марката отива към кривата круша нищо друго не ми остава освен да гледам към миналото ,понеже ако го няма миналото и моделите от миналото, то с моделите от настоящето отдавна да съм си купил Ауди или друга марка.Ма още ме крепи надеждата ,че ако един ден продам 159 ката и 156 цата и добавя некоя стотинка мога пак да се радвам на Алфа Ромео.
Като цяло съм си все още оптимитст, по рождение де Но и за Алфа Ромео смятам, че отива надобре- в края на краищата.
Да, може би не така, както се иска от всички, не толкова бързо, има и грешни стъпки но не мисля, че Алфа Ромео ще загине.
Смятам, че ще има нови успешни модели в близките 3 години, а и има такива новини.Та ще видим.Класиките са си класики, а бъдещето принадлежи на новите модели.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment